AIESEC poziva studente: Prijavite se za praksu u jednoj od 126 zemalja

Studentska organizacija AIESEC Crna Gora nastavlja sa programom Global Citizen i Global Talent i poziva zainteresovane studente svih univerziteta Crne Gore i svršene studente da se prijave za praksu i dožive nezaboravno iskustvo u nekoj od 126 zemalja svijeta.

Iz te organizacije su poručili da svi zainteresovani aplikaciju mogu popuniti online, u toku cijele godine.

“Cilj ovih programa je da doprinesu rješavanju problema nezaposlenosti i nekonkurentnosti mladih u Crnoj Gori. Programi Global Talent i Global Citizen nude neprocjenjivo iskustvo za koje se sa razlogom kaže da u potpunosti mijenja život. Nove zemlje, kulture, jezici, znanja, prijatelji mijenjaju pogled na svijet. Odvažite se, napustite svoju zonu komfora i doživite bezbroj divnih iskustava koje programi pružaju“, saopštili su iz AIESEC-a.

Pojasnili su da je Global Citizen program volonterskih praksi u kojem mogu da učestvuju studenti osnovnih studija i rade na društveno odgovornim projektima, na volonterskoj osnovi, u 126 zemalja svijeta, šest do osam sedmica.

Global Talent je, dodali su, međunarodni program koji podrazumijeva profesionalnu razmjenu mladih do 30 godina, kroz rad u velikim kompanijama, uz obezbijeđenu mjesečnu ili nedeljnu nadoknadu za rad, smještaj i hranu.

Iz AIESEC-a su istakli da vlada veliko interesovanje za učešće u ovim programima, ali da se u njihovoj bazi nalazi više od 10.000 različitih praksi i da svako može da pronađe priliku u svojoj struci koju će iskoristiti za profesionalno usavršavanje i nadogradnju znanja.

Svi zainteresovani mogu da se prijave putem online aplikacione forme,za Global Citizen https://podio.com/webforms/13895689/935910 i Global Talent https://podio.com/webforms/13229422/925940, a sve detaljnije informacije mogu se pronaći na zvaničnoj Facebook stranici https://www.facebook.com/AIESECMontenegro/?fref=ts. Iz te organizacije su poručili da svi zainteresovani aplikaciju mogu popuniti online, u toku cijele godine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *