Azmont banka AD Podgorica počinje sa radom

Azmont banka AD Podgorica zvanično počinje sa radom, saopšteno je iz kompanije Azmont Investments.
Azmont banka AD Podgorica ima ukupnu kapitalnu vrijednost od 11.98 miliona eura i njeno sjedište se nalazi u Podgorici, a glavna filijala je ulici Marka Miljanova br. 46.

Riječ je o komercijalnoj banci koja će usluge nuditi stanovništvu i privrednim subjektima.

“Privilegija je biti dio tima investitora koji je dokazano ovdje sa namjerom da ostane na dug vremenski period. Azmont banka je još jedna prilika da doprinesemo sveukupnom razvoju Crne Gore, a naročito finansijskom sektoru. U poslovanju, vodimo se istim prinicipima kao i naša majka-kompanija: razvijati mlade talentovane profesionalce da budu lideri, sa ciljem da doprinesemo jačanju društva u kome poslujemo”, rekao je izvršni direktor banke, Miodrag Radonjić.

Drugi izvršni direktor Azmont banke, Kamran Mamadov ističe da je veliko iskustvo u finansijskom sektoru kompanije Azerbaijan Global Investments AGI, vlasnika kompanije Azmont Investments, kao i potencijal za razvoj crnogorskog bankarskog sektora važan podstrek i pokretač budućeg pozicioniranja naše banke kao ozbiljnog igrača na veoma konkurentnom crnogorskom tržištu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *