Ceca progovorila o druženju sa Legijom i odnosima Arkana i Đinđića

Svetlana Ražnatović nije krila da je njen pokojni muž, Željko Ražnatović Arkan, bio u dobrim odnosima sa opasnim momcima poput Mileta Lukovića i Milorada Ulemeka Legije. A evo šta se dešavalo u kući Ražnatovića prije ubistva premijera Zorana Đinđića.
Podsjetimo, Legija robija za učestvovanje u organizaciji ubistva Đinđića 2003. godine, dok je Lukovića Kuma, koji je bio osumnjičen za saučesništvo u tom ubistvu, ubila policija u Meljaku.

Uslijedila je policijska akcija “Sablja”, a Ceca je tada u zatvoru provela 121 dan, kada je u njenoj kući na Dedinju prilikom pretresa policija pronašla veliku količinu oružja.

“Ovo ću reći samo jednom, pa neka tužioci, sudije i ostali dušmani pažljivo prate svaku riječ… Sjedjela sam jednog strašnog dana 2003. godine u svojoj vili u Ulici Ljutice Bogdana sa sestrom i poslugom, ne sjećam se je li tu bio moj advokat Rajko Danilović ili nije (ako se on sjeća neka kaže), a za to vrijeme je policija vršila pretres. Šta su tražili, ne znam. Znam samo da su popisali 88 komada oružja, heklera, škorpiona, revolvera, pištolja… Kažu, da je to bilo dovoljno za više mjeseci ratovanja”, priča Ceca.

“A sa kim sam ja to trebala da ratujem, ne znam. Nijesam čak ni sa žutom štampom bila u ratu. Onda su me pokupili i odveli u zatvor gdje sam malo sjedjeći, malo ležeći, provela 121 dan. I dok sam ja robijala, skoro sve moje koleginice i kolege su me pljuvale po novinama. Hvala im. Mogli su nešto da ostave i za drugi put. Kakva vremena dolaze, imaće još prilike da se pokažu. Čim ja odem, eto njih opet”, dodaje pjevačica, prenosi Espreso.rs.

“Uglavnom, te 2003. godine, odoh ja u zatvor zbog sumnje da sam pomagala ubistvo Zorana Đinđića. Pa ljudi, da li ste vi normalni?! Pa Željko je bio dobar sa Đinđićem, znali su se! Kako si Ari, dobro sam Zoki, eto tako su oni razgovarali. Znači, ja nijesam u životu mrava zgazila, a ne da učestvujem u takvim zavjerama”.

“Jeste, dolazili su i kum Legija, i zemunci, i ko je god stigao. Ko meni garantuje da su baš onih ostavljali oružje i bunkerisali ga po ovolikoj kući? Ko mi garantuje da ga nije donio neko drugi. Recimo par službenih lica prilikom pretresa? Kome ja da vjerujem?”, pisala je Ceca poslije izlaska iz četvoromjesečnog pritvora.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *