Ceca proslavila Nikoljdan

Folk diva Svetlana Ceca Ražnatović juče je proslavila Nikoljdan. U ranim jutarnjim satima njen dom je posjetio sveštenik, koji je okadio kolač u prisustvu njene djece Anastsije i Veljka, porodice njene sestre Lidije Ocokoljić, ali i njenih roditelja, Mire i Slobe.

– U Cecin dom svake godine dolazi isti sveštenik, koji je ujedno njen duhovnik, kako bi očitao molitvu i pjevačici čestitao slavu. Ona voli da to bude intiman porodični čin, nakon čega zajedno obeduju, pričaju i slave dok im se u toj radosti ne pridruže gosti. Na njenu slavu već godinama dolazi ista ekipa ljudi sa kojima Ražnatovićeva njeguje dugogodišnje prijateljstvo. Posebna radost je što joj je porodica na okupu jer sin Veljko zbog studija veći dio godine provodi u Banjaluci, roditelji joj žive u Žitorađi, dok i ona sama mnogo putuje zbog prirode svog posla – kaže izvor blizak folk divi.

– Ona je nekoliko dana prije slave stavila tačku na turneju „Autogram“, zbog koje je posljednjih godinu dana obišla pola svijeta. To je nije spriječilo da i ovog puta razne đakonije i najbolja pića budu spremna za goste. Ceca je navikla da drži sve konce u svojim rukama, bez obzira na to da li se fizički nalazi u Beogradu ili ne. Uigrana ekipa kulinarskih majstora već godinama priprema specijalitete za Cecinu slavu, na kojoj se uvijek ostaje do duboko u noć – otkriva izvor.

Ražnatovićeva je prvi dio jučerašnjeg dana provela u prijatnom ćaskanju i druženju sa najmilijima, nakon čega se spremila kako bi kolege i prijatelje dočekala poput prave domaćice.

– Ceca je oduvijek slavu slavila u svom domu jer smatra da takvo slavlje nije prigodno za restorane. Osim toga, ona voli da u svom domu ugosti drage ljude i da od srpske tradicije ne pravi cirkus – objašnjava izvor na konstataciju da većina pjevača slavu slavi po restoranima.

Anastasija slavu dočekala u kafani

Očigledno je Ceca završila sve pripreme za slavu, jer je njena ćerka Nikoljdan dočekala u kafani. Anastasija je nedelju uveče provela u provodu sa drugaricama, koje su joj nakon ponoći čestitale slavu. Cecina ćerka se provodila do duboko u noć, ali je juče bila spremna da pomogne ženskom dijelu porodice u služenju gostiju.

Veljko zbog Nikoljdana došao iz Banjaluke

Cecin sin Veljko je nekoliko dana pred slavu doputovao u Beograd kako bi u porodičnom domu proslavio Svetog Nikolu. Njegov dolazak posebno je obradovao pjevačicu, koja je vezana sa sina, ali nije željela da ga sputava u namjeri da studira u Banjaluci. Veljko je kao glava porodice zadatak domaćina ispunio na nivou i u mnogim pripremama pomogao Ceci.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *