Čelnici STSCG i Balkanske stonoteniske unije u posjeti COK-u

Predsjednik Crnogorskog olimpijskog komiteta (COK) Dušan Simonović i sportski direktor Predrag Marsenić danas su imali sastanak sa predsjednikom Stonoteniskog saveza Ratkom Dedićem i generalnim sekretarom Nenadom Raičevićem, a povod je Balkansko prvenstvo koje će se od 11. do 15. maja održati u Tivtu.

COK su zajedno sa zvaničnicima STSCG posjetili i generalni sekretar Balkanske stonoteniske unije Milorad Trpkovski i tehnički delegat Boro Pejaković.

Prvi čovjek COK-a je čestitao čelnicima saveza na dosadašnjim rezultatima i dodao da će Olimpijskim komitet dati doprinos da prvenstvo bude što uspješnije organizovano, navodi se u saopštenju.

Dedić je napomenuo da STSCG slavi 60 godina uspješnog rada i postojanja, kao i da će predstojeće Prvenstvo Balkana biti prilika da se istovremeno da doprinos proslavi 10 godina crnogorske nezavisnosti.

Tripkovski, generalni sekretar Balkanske stonoteniske unije, izrazio je uvjerenje da će ovaj predstojeći šampionat biti odlično organizovan i naveo i da je Svjetska stonoteniska federacija podržala crnogorski savez doniranjem savremenih rekvizita za potrebe šampionata, na koji su dolazak najavili i zvaničnici Evropske stonoteniske unije.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *