Četiri modela crnih pantalona: Ovo svaka žena mora da ima

Ukoliko imate ova četiri modela u svom ormaru, možete da se sredite za čas posla

Investiranjem u ove komade, sigurno nećete požaliti. Kada je u pitanju moda, neke stvari su vječne. Među njima su i crne pantalone, koje neke žene često podcjenjuju, ali nipošto ne bi trebalo.

Naime, njih možete kombinovati na apsolutno sve i u svim prilikama: za šetnju gradom, izlazak sa dečkom, kafu s prijateljicama, ali i za važan poslovni sastanak.

Vjerujemo kako imate barem jedan par u svojim ormarima, ali mi vam danas donosimo četiri modela s kojima baš nikada nećete pogriješiti, ako ih nabavite.

1. Trapez pantalone

Ove godine, trapez pantalone su bile jedan od najvećih modnih hitova, a vjerujemo kako ništa drugačije neće biti ni sljedeće. Zaljubljenice u modu kombinovale su ih uz oversized džempere, ali i s košuljama i romantičnim bluzama. Morate znati i kako će ovaj model najbolje izgledati uz visoke štikle, ali uvijek ih možete obući i na patike ili baletanke, kada dođe vrijeme za to.

When your new beanie hasn't arrived from Finland yet… But don't worry this hooded cardigan makes an excellent alternative! And why Finland you may ask? Well it's frightfully cold there, so I guess if anyone knows how to Beanie, it's the Finns!! As for super leglengthening trousers I vote for these Spanish pantalones, olé ✔️💃🏻✔️ . Shop my look via http://liketk.it/2pVog @liketoknow.it . . . #ootd #wiwtd #rockchic #motojacket #casualcombo #hoodie #cardigan #leatherjacket #wideleggedpants #blackpants #blackpants #heels #casualchic #lookbook #effortlesschic #fashion #fashionblogger #styleblogger #outfitinspo #fashioninspiration #fashioninspo #stylish #fashiondiaries #blogger #liketkit #streetstyle #style #styleinspo #streetstyleinspo

A post shared by Füsun Lindner (@shortstoriesandskirts) on

2. Skini pantalone

Baš poput večitih skini džins pantalona, u vašem ormaru moraju se naći i jedne crne skini pantalone. Uz džemper i patike, spremne ste za obavljanje dnevnih obaveza sa stilom. Uz korzet ili top otvorenih leđa te štikle, bićete spremne za dobar noćni provod.

🌑🌒🌓🌔🌕🌖🌗🌘🌑

A post shared by Yìwén G (@da_phoelix) on

3. Kožne

Kožne pantalone popularne su baš svake godine, a ponovno, možete ih kombinovati u dnevnim i večernjim varijantama. Pronađite one kao stvorene za vas i garantujemo kako će svi pogledati biti na vama.

4. Na ivicu

Za sve poslovne dame, tu je elegantan model crnih pantalona na ivicu, koje se nose sa štiklama, ali i sportskim cipelama, zahvaljujući brojnim modnim blogerkama. Bilo da birate užu ili širu verziju, ni s njima baš nikada nećete pogriješiti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *