Dragana Mićalović: Naučila sam Milicu kako da se ponaša

Milica Pavlović i ja zajedno smo snimale spot i tada sam joj davala savjete. I naučila je, što mi glumci imamo običaj da kažemo, kako sa kamerom da radi – kaže lijepa glumica.

– Ona je to dobro naučila. Tad sam joj rekla: sad možeš sama, izvol’te. A vjerujte mi, ovo sad što je spremila, nije što sam njena prijateljica, već zaista mislim da je tako – biće totalni bum – rekla je za „Blic“ glumica Dragana Mićalović na promociji albuma Milice Pavlović.

6qcktkqturbxy9kmdnjogu0otm2zdcwmdhmndaxntg5yjcwote1n2zlmi5qcgvnk5uczqmuamldlqlnadyawsovb9kyl3b1bhnjbxmvturbxy8xzdc0y2i0mtcwntk1mdqznjyyownhymq2mdzmntbmni5wbmchwga

A pored toga što je zaigrala u spotu svoje prijateljice, Dragana predano radi i seriju „Sinđelići“. O atmosferi na snimanju, Dragana za „Blic“ otkriva:

– Evo, možete da dođete jednom, da budete naši gosti, da vidite. Uvijek nas dijele po generacijama, ko kad snima. Zato smo mi mlađi postali pravi prijatelji. Imam običaj i da okačim video na svoj Instagram pa se i tu može vidjeti šta radimo. Žmurke po studiju, gađamo se papirima, jurimo se, igramo šuge… kao prava djeca – kaže Dragana koju svi povezuju sa starijom sestrom, slavnom glumicom Slobodom Mićalović.

– To je najljepša stvar koja može da mi se desi u životu da me pominju uz Slobodino ime. Ja sam najponosnija što sam njena sestra. Da, ja jesam mlađa i ona jeste uspješnija od mene i krenula je ranije, a ja samo mogu da budem na to ponosna – kaže Dragana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *