Đukanović čestitao Dan opštine Pljevlja

Premijer Milo Đukanović čestitao je građanima Pljevalja, odbornicima u Skupštini opštine i lokalnom rukovodstvu 20. novembar – Dan opštine.

Đukanović je kazao da je godina u kojoj se obilježava decenija obnove nezavisnosti Crne Gore i godina u kojoj se stvaraju uslovi za buduće velike projekte poput izgradnje drugog bloka Termoelektrane Pljevlja.

“Predan i posvećen rad na stvaranju preduslova za rješavanje jednog od najvećih problema grada, ulazi u završnu fazu i uvjeren sam da će izgradnja, a kasnije i rad drugog bloka, generisati značajan broj novih radnih mjesta i doprinijeti unapređenju kvaliteta života u gradu pod Ljubišnjom”, navodi se u čestitki Đukanovića.

On je poručio da će se na takvim temeljima, stvoriti uslovi za punu valorizaciju resursa pljevaljskog kraja, prvenstveno u energetici i proizvodnji hrane.

“Takva Pljevlja i takva Crna Gora, u bliskoj budućnosti, postaće pouzdan partner i punopravni član evroatlantske i evropske porodice naroda“, navodi se u čestitki Đukanovića predsjednicima opštine i Skupštine Pljevlja Mirku Đačiću i Tariku Gadžoviću.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *