Idealne vjenčanice za sve dame sa oblinama

Mlade se prije vjenčanja često uspaniče oko mnogih stvari, a posebno oko toga kako će izgledati tog posebnog dana. Ukoliko se bore sa viškom kilograma, uglavnom pribjegavaju drastičnim metodama kao što su nezdrave dijete, koje itekako mogu narušiti zdravlje. Povesti više računa i vježbati je uvijek dobrodošlo, ali ukoliko se približava dan vječanja, a još uvijek niste pronašli idealnu vjenčanicu znajte da ima mnogo modela koje najljepše stoje baš vama jer imate obline!

Pogledajte koji su modeli u pitanju.

149

1. Model ispod koljena koji se blago širi prekriće kritične djelove, a gornji dio u vidu korseta, prekriven čipkom daće utisak dame sa stilom.

Obavezno, barem za fotografisanje, obujte cipele ili sandale sa visokom štiklom kako bi se noge izdužile. Kasnije, kada budete đuskali, slobodno se prezujte u baletanke.

2. Duge haljine koje se šire od bokova mogu biti dobro rešenje, posebno ukoliko je dekolte na V izrez, jer to vizuelno sužava figuru.

247

3. Balerina haljina, naravno, u svedenijoj varijanti može djelovati ljupko na vama jer će prekriti sve nedostake, a rukavi spušteni na ramena, skrenuće pažnju na dekolte i sakriti nadlaktice.

4. Jednostavna čipkana haljina sjajno je rešenje za sve koji ne vole klasične vječanice. Kako model nije uzan, a nadlaktice su prekrivene, istaćiće se bujne grudi i uzan struk.

kiyonna-luxe-lace-wedding-dress-242-horz

5. Uzana čipkana haljina sa 3/4 rukavima je veoma klasičan model, ali je uvijek u trendu i može fino da istakne vaše obline. Birajte višu obuću uz nju.

6. Klasična duga haljina koja se veoma širi od butina model je koji pristaje gotovo svakoj građi. Elegantan detalj je til koji prelazi preko korseta.

morilee-julietta-wedding-gown-price-available-upon-request-horz

7. Sirena vjenčanica koja je potpuno uzana do butina, pa se širi može vrlo vješto da napravi vaše obline nevjerovatnim.

8. Uzana sirena vječanica je idealna ukoliko imate uzan struk, a šire bokove i izraženu zadnjicu jer nikome neće stajati tako dobro kao vama.

wtoo-marnie-gown-available-wtoo-horz

9. Duga haljina od tila djeluje veoma nježno, a visok struk može prekriti sve što ne želite da se vidi. Gornji dio je takođe zatvoren tilom da sve djeluje svedeno.

10. Haljina u puder boji sjajna je za one koji ne vole klasičnu bijelu boju. Model strateški prekriva nadlaktice, V izrez izdužuje figuru, dok se noge vide samo od koljena da bi sve djelovalo ljepše i lepršavije.

Ukoliko ste tog dana raspoloženi i nasmijani, blistaćete svakako!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *