Još jedna medalja za crnogorskog trenera

Na nedavno održanom velikom IBJJF New York PRO takmičenju crnogorski trener Mladen Jokmanović osvojio je bronzanu medalju u težinskoj kategoriji divizije crnih pojaseva, dok je u apsolutnoj kategoriji zaustavljen u eliminacionim mečevima za veliku nagradu šampionata.

Mentor, profesor, Andre Monteiro osvojio je zlatnu medalju u svojoj kategoriji kao i jedan od A-Force trenera Aleks Oliveira.

New York PRO je takmičenje koje je veoma značajno zbog činjenice da takmičari moraju imati odgovarajući broj kvalifikacionih poena da bi mogli da učestvuju, što znači da je konkurencija sastavljena od najaktivnijih i najuspješnijih takmičara ovog sporta. Ovogodišnje takmičenje obilježili su sjajni mečevi Keenan Korneliusa i Tim Spriggsa kao i Joao Gabriel Roche i Nalatija.

Ovo je finalni nastup crnogorskog trenera u njegovoj tromjesečnoj posjeti i usavršavanju u Americi tokom kojeg je osvojio osam medalja učestvujući na pet takmičenja.

Pored matične A-Force akademije koju uvijek predstavlja, Mladenu je pripala čast da na ovom šampionatu nastupi za čuvenu Renzo Garcie akademiju u kojoj je imao privilegiju da odradi veliki broj treninga, čime je dao doprinos njihovom što boljem plasmanu u timskom poretku.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *