Kako da kombinujete ove tri boje tako da vas ne zaborave

Na postizanje moćnog izgleda, veliki uticaj imaju boje. Pored toga što mogu suziti vašu figuru, ako se dobro kombinuju one mogu istaći vaš seksipil, dati vam dozu misterioznosti, ili jednostavno istaći vašu kul crtu ličnosti. Evo kako da ih kombinujete…

Svaka žena zna da boja nije ništa manje bitan faktor koji treba uzeti u obzir kada se bira odjeća od, na primjer kvaliteta materijala ili stila.

Ali postoji mali izbor nijansi za koje ćete biti sigurni da ćete u njima izgledati savršeno bez obzira na stil ili priliku.

Bright Side predstavlja vam boje koje će vam, prema profesionalnim stilistima, dati notu stila i „skup“ izgled.

Bijela

Bijela je nova crna. Sasvim je u redu obući se u bijelo od glave do pete, i uz to dodati crni nakit ili neutralne boje, kako bi se napravio kontrast.

Bijela kombinacija slaže se sa nijansama plave ili sive.

files-2

Ako želite da se istaknete, budite hrabri i obucite bijeli kaput. Ako vam vremenske prilike dozvoljavaju, možete da stavite i naočare za sunce. I baš sa tim jednim detaljem izgledaćete kao holivudska zvijezda.

Bijele cipele ili bela torba mogu da transformišu bilo koju običniju odjevnu kombinaciju u nešto što ima više stila. Baš kao da vas je savjetovao stilista.

Crvena

Crvena je bila i uvijek će biti boja koja označava luksuz, a po nekima i moć i strast. Povezuje se sa hrabrom ženom za kojom se okreću.

Kada obučete nešto crveno, potrudite se da vaša koža, kosa i šminka izgledaju savršeno – tako će kombinacija biti potpuna.

Zaboravite kombinovanje crne i crvene – suviše je dramatično. Umjesto crne, bolje kombinujte sa tamno braon ili svijetlo bež nijansama. Izuzetak su sitniji crni nakit (ili torba) i crne cipele.

Bilo koji crveni nakit može da pomogne da pokažete svoj status.

files-1

Crvena odjeća bi trebalo da bude relativno obična, bez načičkanih, malih elemenata.

Kombinujte crvenu sa mekim, svetlo sivim kašmirom.

Kada nosite sve na sebi crveno, to može da izgleda veoma elegantno. Čak i kada ruž kombinujete sa bojom cipela ne znači da pretjerujete. Ipak, kada dodate jedan mali bijeli element ili u svijetlo roze boji, to će učiniti da izgledate upečatljivo.

Tamno plava

Ovo je jedna od najčešće (neopravdano) zaboravljenih boja koja može da vam da „skup“ izgled. Tamno plavu trebalo bi češće da nosimo jer odiše mirnom elegancijom a može lijepo da se kombinuje sa crvenom i bijelom.

Jakne napravljene od debele vune mogu odlično da se kombinuju sa džinsom, klasičnim pantalonama ili „olovka“ (uska) suknjom.

files

Osim crvene i bele, tamno plava i teget dobro idu sa „toplom“ braon jaknom ili kaputom.

Evo jednog neobičnog savjeta: Dodajte nešto sa animal printom ako na sebi imate jednostavnu kombinaciju bez mnogo detalja.

Kada nosite tamno plavu boju izgledaćete mršavije, i isto toliko efektivno kao kada ste od glave do pete u crnoj boji. Da unesete malo raznolikosti, možete da dodate nekoliko crveni ili belih detalja odnosno nakita.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *