Pljevljaci u strahu zbog Dragićevića: Stigla Specijalna antiteroristička jedinica

Goran Dragićević, osumnjičeni da je preksinoć u tom gradu ubio bivšu suprugu Slobodanku (39) i njenog muža Radoša Terzića (56), sije strah u Pljevljima. Naime, kako je CdM-u kazalo nekoliko građana Pljevalja, Dragićević je naoružan, nalazi se u gradu, a sinoć je, navodno, imao i okršaj sa policijom. Kako saznajemo, u Pljevlja je stigla Specijalna antiteroristička jedinica, piše CdM.
Iako policija, kako je zvanično saopšteno, intenzivno traga za Goranom Dragićevićem, Pljevljaci kažu da se on nalazi u gradu.

Naime, Dragićević je sinoć nekoliko minuta nakon ponoći razmijenio vatru s policijom u pljevaljskom naselju Guke.

“Stanje je takvo da je on sinoć uspio na Gukama da otme policiji auto”, kazao nam je jedan od Pljevljaka.

Da su građani šokirani ovakvim razvojem događaja za CdM svjedoči još jedan stanovnik ove opštine na sjeveru Crne Gore.

“Niko od taksista sinoć nije vozio. Gdje je pojačanje? Ako su tako nesposobni, ne kontam zašto ne traže pomoć. On je prijetio sinu ubijenog. Kazao je da ima još dvoje koje planira da ubije. Kad to završi on je završio svoju misiju. Nimalo mi nije svejedno. Sad policiji ne vjerujem ništa, sad kad znam da je on tuda lagano prolazio”, kazala nam je jedna mještanka.

U Pljevljima je sjutra sahrana ubijene Slobodanke i njenog muža Radoša Terzića.

“Mislim da bi trebalo obezbijediti mjesto gdje ljudi izjavljuju saučešće”, kaže nam jedan mještanin.

Krvava drama dogodila se u ponedjeljak oko 21 čas, kada je Dragićević izrešetao Slobodanku Rakočević sa deset metaka ispaljenih iz automatske puške, i to naočigled njihove zajedničke 20-godišnje kćerke.

Prethodno, prema rekonstrukciji dvostrukog ubistva, koju su juče analizirali inspektori kriminalističke policije i Viši državni tužilac iz Bijelog Polja, Dragićević je ispalio i dva hica na Slobodankinog muža, Radoša Terzića, sa kojim ona ima malodobnog sina. Jedan metak ga je promašio, dok je drugi bio smrtonosan.

Kako su inspektori tokom jučerašnjeg dana prikupili mnoštvo dokaza koji nedvosmisleno ukazuju na sumnju da je Dragićević izvršilac dvostrukog ubistva, kriminalistička policija je sinoć raspisala nacionalnu, ali i međunarodnu Interpolovu potjernicu.

Nekoliko sati ranije, pljevaljska policija je na lokalitetu Crni vrh iznad Rudnice pronašla džip “krajsler” cetinjskih tablica, za koji se vjeruje da ga je Dragićević koristio prilikom i nakon dvostrukog ubistva.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *