Počelo postavljanje lima na krovu vaterpolo bazena

Radovi na postavljanju konstrukcije krova na vateropolo bazenu kod Sportskog centra Morača u završnoj su fazi.

U toku su radovi na postavljanju osnovnog lima – prekrivke krova vatrerpolo bazena. Izvode se i radovi na zidanju pregradnih zidova ispod glavne noseće betonske grede, okrenute prema hotelu Podgorica, kako bi se uradili prostori u kojima će biti smještene termotehničke instalacije i toplotne pumpe, kao i magacinski prostor za sportsku opremu na bazenu.

Takođe, izvode se radovi na postavljaju i povezivanju termotehničkih instalacija u podtribinskom dijelu vaterpolo bazena na toplotne pumpe, kao i povezivanje bojlera na vaterpolo bazenu. U toku su i radovi na postavljanju i montaži reflektora za sportsku rasvjetu na bazenu.Završeni su svi radovi na povezivanju vaterpolo bazena napojnim kablovima na trafo stanicu, kao i povezivanje na elektro instalacije bunarskih pumpi.

U toku su radovi atestiranja svih postavljenih kablova i elektro instalacija na bazenu. Završeni su i radovi na postavljanju vodovodnih cijevi i priključenja bazena na primarnu vodovodnu mrežu, a završene su i sve šahte za odvod bazenske i atmosferske vode kao i fekalne kanalizacije sa bazena. Urađen je i sistem hidrantske mreže oko bazena.Svi radovi izvode se u rokovima koji su definisani dinamičkim planom rekonstrukcije objekta koje je uradio izvođač radova firma “Neimar inženjering” iz Podgorice, a na koji je saglasnost dao stručni nadzor firma “Urbi pro” iz Podgorice.

Shodno dinamičkom planu, svi radovi bi trebalo da budu završeni do polovine decembra tekuće godine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *