Podrška za košarkašicu: Herceg Novi uz Natašu Radović

Ne dešava se baš često da Herceg Novi jedinstveno, dušom i sportskim srcem podrži nekoga kao Natašu Radović, novu članicu seniorske reprezentacije Crne Gore i najbolju igračicu Ženskog Košarkaškog kluba Primorje. Prema riječima direktorice Primorja Željke Ratković, pored ljubitelja i sportskih entuzijasta u Herceg Novom, doprinos da se zajednički podrži sjajna košgeterka Primorja, koja još nije napunila 16 godina, dao je i Radio Jadran.

Nakon što je gradom prostrujala vijest koju je ovaj portal objavio da će Nataša među 12 najboljih Crnogorki putovati u Kinu, od roditelja na ulici, preko društvenih mreža, pa do nedovoljno informisanih, svi su govorili samo riječi hvale za Radovićku.

“Ne možemo ni prebrojati preglede, komentare, lajkove, tvitove, sve što se klikne, pošalje, dopiše i potpiše na svim mogućim i znanim mjestima koja postoje na Internetu. Ovo je, dragi naši Novljani, bio Natašin dan i hvala vam. Nikada nijesmo sumnjali u vas i vašu sposobnost da prepoznate i podržite vrijednog, radnog i talentovanog sportistu. Nataši želimo da se iz Kine, sa turnira Četiri nacije vrati sa odličjem i iskustvom koje će joj otvoriti zauvijek vrata velikog svijeta košarke. Ma gdje da bude igrala, uvijek će ostati naša Nataša, iz Novog, iz Primorja”, poručuju joj saigračice, trener i Uprava kluba.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *