Potraga za osumnjičenima za pokušaj ubistva

Policija traga za Podgoričanima D.M.(29) i M.M.(23), zbog sumnje da su pokušali da ubiju H.T. prije pet dana.

Kako se sumnja ispred Dekar benzijske pumpe u ulici Put Radomira Ivanoviča oni su fizički napali H.T., koji se nalazio u svom vozilu, udarajući ga rukama i nogama, pokušavajući da ga primoraju da napusti vozilo.

“H.T. je uspio da upali vozilo i da napusti lice mjesta. Dok se udaljavao sa lica mjesta, D.M. i M.M. su, kako se sumnja, upotrijebili vatreno oružje, ispalivši više hitaca u pravcu oštećenog koji srećom nisu pogodili ovo lice. Nakon izvršenja ovog krivičnog djela oni su se dali u bjekstvo, u pravcu Tuzi vozilom marke `Golf VI`”, navodi se u saopštenju policije

Odmah po prijavljenom događaju CB Podgorica je uputila patrolu na lice mjesta, izuzete su tri čaure sa lica mjesta i drugi tragovi radi vještačenja.

“Službenici podgoričke policije su odmah preduzeli nih operativnih i kriminalističkih mjera i radnji u cilju rasvijetljavanja ovog događaja i došli do saznanja da su osumnjičeni za ovo krivično djelo D.M. i M.M. Vozilo, koje su ova lica, koristila prilikom bjekstva sa lica mjesta je pronađeno i biće predmet vještačenja. O događaju je obaviješten državni tužilac u Višem državnom užilaštvu u Podgorici koji je naložio da se protiv ovih lica podnese krivična prijava zbog osnovane sumnje da su počinila krivično djelo ubistvo u pokušaju”, naglasili su iz policije.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *