Prebrojani svi glasovi u Tivtu: DPS apsolutni pobjednik

Na osnovu 100 odsto obrađenih biračkih mjesta, CDT-ovi podaci su sljedeći: ukupno je glasalo 7.682 odnosno 69,3% birača. DPS je osvojio 17 mandata, Socijaldemokrate četiri, Demokratska srpska stranka jedan mandat; SNP, HGI,SDP i Titvatska akcija po dva mandata, dok su Bokeški forum i Arsenal za Tivat osvojili po mandat. Liberalna partija, Srpska radikalna stranka i Crnogorska demokratska unija nijesu osvojile nijedan mandat.

5713fae9-f658-4ad9-8d0b-69a7b0765237-1704izbori-preview

Demokratska partija socijalista zahvalila je svim građanima Tivta koji su doprinijeli da izborni dan protekne u fer i demokratskoj atmosferi.

“Visoka izlaznost je pokazala da Tivćani nijesu podlegli retrogradnim političkim konceptima i pozivima na bojkot, čime su pokazali svoju političku i demokratsku zrelost, kao i odlučnost da sami donose odluke o svojoj budućnosti. Uvjereni smo da su novo izborno zakonodavstvo i elektronska identifikacija birača podigli nivo povjerenja građana i svih političkih partija u izborni proces”, saopštili su iz te partije.

cemi

U DPS-u smatraju izuzetno važnim da buduća lokalna vlast ne bude usporavana neutemeljenim sumnjama, kako bi što efikasnije nastavila rad na razvoju opštine Tivat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *