Prva proba Slavka Kalezića

Slavko Kalezić, koji predstavlja Crnu Goru na ovogodišnjem takmičenju za pjesmu Evrovizije, održao je prvu probu na sceni u Kijevu.

Kalezić je najavio da će na Evrosongu prirediti spektakl, a ono što možemo da vidimo iz snimka sa njegove probe može se zaključiti da će njegov nastup dosta podsjećati na ono što smo već vidjeli u spotu za pjesmu “Space”.

Kalezić je gotovo identično obučen, a tu je i duga pletenica, za koju je objasnio da nije njegova kosa, ali da je napravljena od prave ljudske kose. Inače, Kalezić se prije probe pred novinarima pojavio u plavoj haljini, te objasnio da ju je obukao jer mu je to savjetovao numerolog.

Crnogorski pjevač ni nakon probe nije uspio da osvoji simpatije publike. “Šta to radi sa kosom? Da li on uopšte pjeva?”, “Pomozite mi, ovo je presmiješno”, “Kakav užas”, samo su neki od komentara na Jutjubu.

Inače, Kalezić će na Evrosongu nastupiti šesti u prvoj polufinalnoj večeri, 9. maja. Kladionice mu za sada nisu naklonjene, pa mu prognoziraju 38. mjesto, od 42 zemlje učesnice.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *