Psovke i uvrede Tonija Cetinskog

Popularni pjevač Toni Cetinski napisao je status na Fejsbuk koji je izazvao buru reakcija. Naime, ako je sudeći prema onome što je Toni napisao, novinari su ga opasno naljutili. Sudeći prema onome što je Toni napisao, suđenje njegovim roditeljima završilo se pozitivnim ishodom, oni su oslobođeni optužbi, ali kako Cetinski kaže, o tome niko ne piše.

– Moj zaključak je da ste potplaćena i neprofesionalna stoka! (čast iznimkama). PRAVDA JE SPORA ALI DOSTIŽNA PA SE NADAM DA ĆE I PO VAS STIĆI. No zdravlje ljudi koje ste sistemski godinama gazili svojim nagađanjima i lupetanjima je zauvijek narušeno pa vam želim da vam se sve vrati u istoj mjeri. Svakome po zasluzi – napisao je Toni.

Pogledajte njegov status u cjelosti:

Podsjećanja radi, roditelji Cetinskog bili su uhapšeni zbog sumnji da su uz pomoć dvojice službenika riječke Poreske uprave pokušali da lažiraju poreske prijave. Protiv Mirka i Vinke Cetinski, bile su podignute dve optužnice zbog sumnji da su preduzetnika Danka Končara prevarom oštetili za oko 20 miliona evra. Končar je gotovo celu porodicu Cetinski optužio da su ga oni prevarili kupujući za njega zemljišta po Istri, pri čemu su mu naplatili znatno veće iznose od njihovih stvarnih vrednosti. Osim Mirka i Vinke Cetinski, u jednom od slučajeva optužen je i njihov mlađi sin, Mateo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *