Terzić: Podrška Božoviću, vjerujem da ostaje do 2018.

Generalni direktor FK Crvena zvezda Zvezdan Terzić, poslije današnjeg sastanka sa Miodragom Božovićem, izjavio je da trener crveno-bijelih uživa maksimalno povjerenje svih u klubu i da vjeruje da će u narednim danima otkloniti sve dileme oko ostanka na klupi.

“Božoviću je jasno stavljeno do znanja da uživa maksimalnu podršku Upravnog odbora, svih naših igrača, veterana i svih zaposlenih u klubu, i da je naša velika želja da ostane na poziciji šefa stručnog štaba do kraja svog ugovora, juna 2018. godine. Juče su mu i navijači stavili do znanja da treba da ostane do kraja svog ugovora”, rekao je Terzić Tanjugu.

Terzić je dodao da je Božoviću rečeno da sastavi spisak potencijalnih pojačanja za januaruski prelazni rok.

“Razumijemo veliki pritisak koji donosi rad u Crvenoj zvezdi, kao i često nerealna očekivanja koja nameće, kako zvezdaška javnost tako i predstavnici medija, ali moramo da se izborimo sa tim izazovima. Crvena zvezda je danas u svim segmentima u mnogo boljoj poziciji nego prije godinu i po dana kada je Grof preuzimao komandnu palicu u našem klubu. Vjerujem da će Miodrag Božović u narednim danima otkloniti sve dileme i svojim ostankom obradovati armiju Zvezdinih navijača”, zaključio je Terzić.

Na sastanku sa trenerom Božovićem, na kojem je konstatovano opšte zadovoljstvo zbog prvog mjesta na kraju jeseni, sastanku su prisustvovali Terzić, predsjednik Svetozar Mijailović, sportski direktor Blažo Raosavljević, zamjenik predsjednika Božidar Cerović, potpredsjednici Milenko Kostić i Slobodan Babić, prvi čovjek Nadzornog odbora Dragan Milošević i počasni predsjednik Dragan Džajić.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *