Vujanoviću hazarderstvo nije strano

Piše: G. Badalovska

Sudeći po prvim komentarima na društvenim mrežama, nova pjesma šarmantnog Miloša Vujanovića “Skidaj se sa ljubavi” prijeti da postane veliki hit. Jedna od predispozicija za to je, što se mladi pjevač odlučio da to bude duet sa popularnom hrvatskom pjevačicom Majom Šuput.

Za tekst su se pobrinuli Miladin Bogosavljević i Radenko Mitrović, dok je muziku radio Goran Ratković Rale, koji potpisuje i aranžman u saradnji sa Sašom Grahovcem.

Ovih dana završeno je snimanje i posljednjih kadrova, a kako su Miloš i Maja najavili, premijera spota planirana je za ponedjeljak u 12 sati, u produkciji “Paradox pictures”. Da svoj posao rade s ljubavlju pokazuju i fotografije sa snimanja spota, gdje se da vidjeti kako osmijeh nije silazio sa njihovih lica. Ovaj visoko budžetni spot, sniman je na više ekskluzivnih lokacija, sa oltajmerima.

This slideshow requires JavaScript.

Piskaralo vam u nastavku ukratko otkriva i tok radnje, u kojoj su Miloš i Maja akteri ljubavne priče.

Miloš je mlad i uspješan momak ali sklon porocima, alkoholu i kocki koji preko noći gubi svoje bogatstvo kockajući se u kazinu. Maja je ambiciozna ali sujevjerna devojka koja pored napornog rada tragajući za svojim uspjehom posećuje arapskog vrača koji joj daje amajliju za uspjeh sa upozorenjem da je čuva, jer onog trenutka kada je ne bude imala njen uspjeh nestaje i prelazi na osobu koja je bude imala.

Držeći vas još malo u neizvjesnosti, kako bi vam zagolicali maštu, pogledajte i neke od kadrova sa snimanja spota.

Njih dvoje pokazali su se kao odlični glumci, a kakve će biti reakcije nakon premijere spota preostaje nam da vidimo.  Sudeći po njihovim gostovanjima u emisijama, gdje su “sijevale” varnice, ne sumnjamo da je tako bilo i u spotu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *